Klomp Keukens zoekt een allround meubelmaker/interieurbouwer (BBL3)

Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (BBL3)

Opdrachtgever
Klomp Keukens en Interieurbouw B.V.
Gemeente
Mill en St. Hubert
Niveau
MBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend

Bij ons zijn maatwerk keukens de standaard. Want standaard is niet genoeg. Dat begreep Rein Klomp in 1982, toen hij startte met keukens bouwen. Reins jarenlange ervaring in het maken van meubels op maat kwam haarfijn tot uiting in zijn producten. En zoals met alles wat goed is, verspreidde het nieuws zich snel.

Hoogwaardige keukens
In ruim drie decennia groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met zo’n tien medewerkers. Ook onder de volgende generatie, in de persoon van zoon Roland en zijn vrouw Miranda, worden hoogwaardige keukens en interieurs gemaakt in de eigen werkplaats. Ingericht met computergestuurde machines, wat niets afdoet aan het ambachtelijk handwerk. Nog altijd is niets standaard, behalve dan dat maatwerk de standaard is voor Klomp Keukens.

Inrichting
We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. De gehele inrichting van een ruimte verzorgen? Doen we ook! Daarvoor stellen we eerst een inrichtingsplan op voor wanden, vloer- en plafondafwerking en verlichting. We leveren ook meubilair en accessoires. Hierbij werken we samen met gerenommeerde bedrijven die, net als wij, geen concessies doen aan kwaliteit. Maatwerk keukens naar wens. En meer!

Bij deze leerwerkplek ben je meewerkend in produktie van maatwerkinterieur zowel in de werkplaats als montage op locatie.

Reactieformulier