Innotherm zoekt een (civiel) technische student

Bodemenergie en duurzame energieoplossing

Opdrachtgever
InnoTherm
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
Vakgebied
Overig
Techniek
Soort stage
Meewerkstage

Inhoud opdracht

Voor deze meeloopstage kun jij je onder andere gaan bezighouden met energietechniek, transmissieberekeningen, offertes en calculaties. Ook kun jij je gaan verdiepen in de Energie Prestatie Coëfficiënt van gebouwen, en berekeningen gaan doen voor nieuwe projecten. Er is ruimte voor je eigen aanvulling en initiatief, en de precieze invulling van de stage hang af van je opleiding en leerjaar.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar nieuwsgierige en gemotiveerde studenten in de richting van Installatietechniek, Energietechniek, Bouwkunde of Civiele Techniek. InnoTherm wil een bijdrage leveren aan het comfortabel maken en verduurzamen van uw woon- en werkomgeving. 

Wie is Inno Therm?
Inno Therm is een jong en innovatief bedrijf dat complete oplossingen op het gebied van bodemenergie en infiltratiesystemen. Inno Therm is geen bouwbedrijf, wel worden technische berekeningen aan woningen (isolatie e.d.) en technische opstellingstekeningen van woningen gemaakt.

Het is ons streven om een substantiële bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de woon- en werkomgeving. Wij zijn ontstaan vanuit een oplossingsgerichte samenwerking tussen verschillende vakmensen. Een combinatie van technische kennis en specialismen. Door deze krachtenbundeling heeft InnoTherm een onderscheidende positie in de markt. Als een van de weinige bedrijven zijn wij volledig gecertificeerd. Deze certificering (zowel onder als boven de grond) is een absolute voorwaarde is om bodemprojecten te mogen uitvoeren. Daarmee zijn wij uw partner voor het realiseren van effectieve en duurzame bodemoplossingen.
Bekijk hier de webiste: https://www.innotherm.nl/

Ben je nieuwsgierig of wil je soliciteren op deze stagevacture? Mail dan naar: info@hettalentenbureau.nl of vul onderstaande gegevens in. 

Reactieformulier