Metaalbouw Vloet Mill zoekt student bouwkundige werkvoorbereiding

Bouwkundige werkvoorbereiding

Opdrachtgever
Metaalbouw Vloet Mill BV
Gemeente
Mill en St. Hubert
Niveau
MBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend

Metaalbouw Vloet Mill BV is een jong en dynamisch bedrijf dat in zeer korte tijd een vaste plaats heeft verworven in de wereld van staalconstructies. Sinds 2007 is Metaalbouw Vloet gevestigd in een nieuw bedrijfspand met een productieruimte van 4200 m² in Mill.

Wij verzorgen projecten vanaf de allereerste ontwerpen op de tekentafel tot en met de complete eindoplevering. Onze dertig medewerkers staan garant voor de geleverde kwaliteit van de producten.

Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwerpen, produceren, bouwen en opleveren van zowel kleine als grote metaalconstructies. Wij richten ons voornamelijk op aannemers en utiliteitsbouwers, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Naast onze divisie constructiewerk hebben we de divisie lichte constructies en plaatwerk.
Binnen de divisie lichte constructies vervaardigen we trappen, balustrades en ander speciaal maatwerk zoals luifels, trappenhuizen, ovens en schoorsteenkappen. Verder beschikken we over een gescheiden afdeling voor het verwerken van rvs en aluminium plaat- en constructiewerk. 

Inhoud opdracht

Bij deze stage ga jij je bezighouden met de werkvoorbereiding, waarbij je de projectleider ondersteunt. Het klaarmaken van tekeningen kan ook tot je werkzaamheden behoren.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een student in de richting van Bouwkunde die zelfstandig kan werken en nieuwsgierig is om nieuwe dingen te leren en niet bang is om vragen te stellen.

Reactieformulier