Rabobank zoekt een financieel stagiar bedrijfseconomie

Business Support (staf)

Opdrachtgever
Rabobank
Gemeente
Land van Cuijck
Niveau
HBO
Vakgebied
Bedrijfskunde
HRM / Facilitair
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze HBO student Business Support!

De stage
Je krijgt de mogelijkheid om mee te draaien in de dagelijkse praktijk en een breed scala aan werkzaamheden op te pakken. Dit doe je voornamelijk voor de teams Marketing & Communicatie, HR en Business Partner. Je houdt je bezig met de ondersteuning van marketing- en communicatieactiviteiten, zoals het mede-organiseren van evenementen, het maken van planningen en het bewaken van de voortgang van projecten. Ook houdt je je bezig met de ondersteuning van alle facetten van in- door en uitstroom en de andere HR-processen zoals deskundigheid, ziekteverzuim en arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Daarnaast voer je tijdens deze meewerkstage diverse werkzaamheden uit, denk o.a. aan administratieve taken: controleren facturen, beantwoorden e-mails / telefoons van medewerkers en leidinggevende, plannen afspraken met (interne / externe) klanten.

Onze afdeling

De volgende disciplines behoren tot de afdeling Business Support: Marketing en Communicatie, HRM, directiesecretariaat, Facilitaire Services, Business Partner en Projectmanagement. De afdeling Business Support wordt aangestuurd door de manager Business Support.

Waarom kies jij voor Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen?

Wij vinden het belangrijk dat de klanten en collega’s ervaren dat jij met passie en bevlogenheid jouw vak uitoefent, werkt op basis van vertrouwen en verbinding weet te maken met de mensen om jou heen. Wij streven naar super tevreden klanten. Van onze mensen verwachten we dat ze lef tonen, vertrouwen geven, loslaten en verantwoordelijkheid nemen. Leren van en met elkaar hoort daarbij en we worden steeds beter in het geven en ontvangen van feedback. Dag in dag uit werken we met ruim 170 medewerkers keihard om onze klanten te helpen hun ambities waar te maken. Met gevoel voor wat er bij onze klanten speelt. Én vanuit de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen. In totaal hebben we 5 vestigingen in de plaatsen Beugen, Boxmeer, Cuijk, Mill en Gennep. Onze bank bedient in de bedrijvenmarkt onder andere agrarische klanten (veelal intensieve veehouderij en melkveehouderij), Grootzakelijk Bedrijven, MKB bedrijven, commercieel vastgoed bedrijven en dienstverlenende bedrijven. Kortom een bank waarover medewerkers, leden en klanten vol overtuiging zeggen: Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, daar ben ik trots op!

Je bagage

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde MER, Marketing en Communicatie, HRM of een soortgelijke opleidingen en je zit in het derde leerjaar;
  • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren;
  • Je bent integer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent proactief en flexibel;
  • Je wilt het uiterste uit je stage halen en bent niet bang voor een uitdaging;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent nieuwsgierig en durft vragen te stellen.

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’.
 

Wij bieden

  • Een meeloopstage van minimaal een half jaar (sep-febr);
  • Een werkweek van minimaal 24 uur per week en maximaal 36 uur (in overleg);
  • Een professionele werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen;
  • Je ontvangt een stagevergoeding van € 340,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteren
Wil jij deze uitdaging bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen aangaan? Stuur je motivatie en CV dan naar info@hettalentenbureau.nl.

Word jij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen?

Reactieformulier