Van der Horst zoekt een technische stagiair werktuigbouwkunde

Calculatie

Opdrachtgever
Van der Horst Aannemers
Gemeente
Mill en St. Hubert
Niveau
HBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Meewerkstage

Van der Horst Aannemers, een bouwbedrijf opgericht in 1930 en sinds 2011 gevestigd in Mill. Wij zijn actief in alle sectoren van de bouw en continu bezig met innovaties. Afgelopen jaren heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt. We hebben vele disciplines in huis waardoor we flexibel en veelzijdig zijn. Onze ambitie: wij zijn pas tevreden als we voor onze klant de beste oplossing hebben gevonden.

Voor ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een ondernemende en initiatiefrijke stagiaires die ons team kunnen versterken, maar vooral ook veel kunnen leren!

Als je de calculator gaat ondersteunen krijg je te maken met de eerste fase van de projectfase; het aanbestedingsproces. Een calculator maakt de eerste begroting voor een project en staat hiervoor veelvuldig in contact met leveranciers om o.a. offertes aan te vragen. Een calculator maakt dus deel uit van het tenderteam en ook adviseert een calculator de directie. Als stagiair calculatie ondersteun je de afdeling calculatie maar zal je ongetwijfeld ook de afdeling werkvoorbereiding helpen daar deze 2 afdelingen veel met elkaar te maken hebben.

                                  

Wij zoeken

  • MBO/HBO/WO-opleiding bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde (of een andere bouwgerelateerde opleiding).

  • Accuraat, zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel, 'hands-onmentaliteit' om verschillende ondersteunende taken op te pakken. Tijdens je opleiding heb je kennis opgedaan van bouwprocessen en –technieken.

  • Je beschikt over een cijfermatig en financieel inzicht en tot slot ben je enthousiast om ervaring op te doen als calculator.

  • Op reisafstand van ons kantoor in Mill

Reactieformulier