Global Civiel BV zoekt een juridisch/rechten student

Civiele projecten

Opdrachtgever
Global Civiel BV
Gemeente
Boxmeer
Niveau
MBO
HBO
Vakgebied
Overig
Soort stage
Meewerkstage

Global Civiel BV is een civiel adviesbureau op het gebied van management en consultancy in de civiele techniek.Wij hebben ruime ervaring in de civiele sector, waardoor we onze klanten optimaal kunnen ontzorgen. Aandacht voor de opdrachtgever staat daarbij altijd centraal. Onze ervaring is zeer breed op het gebied van grondwerk, asfalt, riolering, UAV-GC contracten, RAW, EMVI, D&C, stabilisatietechnieken, diepriool, persriool, gemalen, saneringen, sloop, asbest en bestratingen. Deze kennis zetten wij in bij onze opdrachtgevers, zoals gemeenten, provincies, adviesbureaus, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars, maar voornamelijk bij civiele aannemers. Global Civiel BV fungeert daarnaast als kenniscentrum voor vraagstukken met betrekking tot het toepassen van bodemstabilisatie. Wij zijn in heel Europa actief, waarbij we ons focussen op de Benelux en Duitsland.

Inhoud opdracht

Je verzorgt de werkvoorbereiding en begeleiding tijdens de ontwerp en/of de uitvoeringsfase van voornamelijk civiele projecten afgestemd op de specifieke situatie en prioriteiten binnen het project.

Taken zijn onder andere:

  • Beheersen/ opzetten kwaliteitssysteem.

  • Maken werkbegrotingen.

  • Verzorgen werkadministratie/documentbewaking

  • Communicatie met projectteam en leveranciers/onderaannemers

  • Opstellen en beheersen tijdschema’s en planningen

  • Inkoop voorbereiden en onderaannemers selecteren en beoordelen

  • Maken van werkplannen ten behoeve van de uitvoering

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste student die zelfstandig kan werken en nieuwsgierig is om nieuwe dingen te leren. Je krijgt veel vrijheid en je draait direct mee in het bedrijf. Je bent niet bang om vragen te stellen en je gebruikt gegeven feedback om je eigen werkproces te verbeteren.

Kijk voor meer bedrijfsinformatie op http://globalciviel.nl/

Reactieformulier