Inpladi zoekt online marketing student

Communicatie en multimediadesign

Opdrachtgever
Inpladi BV
Gemeente
Cuijk
Niveau
HBO
Vakgebied
Marketing / Sales / Communicatie
Soort stage
Meewerkstage

Inpladi is een reclame- en communicatiebureau of zoals wij het ook zeggen: een bureau voor idee en creatie. We ontwikkelen communicatie en maken middelen voor de bouw en infra, we verlenen creatieve service aan uitgeverijen en voor het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn we een reclamebureau. Inpladi is tevens lid van het collectief Strijp-CS op Strijp Eindhoven.
Door onze 'creatieve’ bijdrage op economisch en sociaal vlak willen we kansen creëren in deze snel veranderende wereld.

Inhoud opdracht
Als stagiaire ondersteun je de afdeling online media. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en design van online media. Tijdens de stage onderzoek je technische ontwikkelingen, maak je ontwerpen voor nieuwe websites, bouwt deze zelfstandig en zorg je er samen met je collega’s voor dat deze goed werken. 
Na je stage weet je wat er zoal speelt in onze bedrijfstak. Je softwarekennis is aanzienlijk toegenomen en je weet tevens hoe je een project van het begin af aan op kunt zetten. Je krijgt een vaste stagebegeleider en een stagevergoeding.

Wie zoeken wij?
Derdejaar HBO-studenten die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van het internet. Mensen die echt willen weten van de hoed en de rand. We verwachten dat je gemotiveerd bent en dat je bij ons wat wilt leren. Dat willen wij overigens ook van jou. Zo creëren we samen een win-win situatie. Een gezonde eigenwijsheid wordt wel gewaardeerd.

Reactieformulier