Spring Kinderopvang zoekt veelzijdige communicatie student

Communicatie Servicebureau

Opdrachtgever
Spring Kinderopvang
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
Vakgebied
Marketing / Sales / Communicatie
Soort stage
Meewerkstage

Spring biedt kleurrijke kinderopvang in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg in alle vormen: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse, tussenschoolse, vakantie- en gastouderopvang.

Als partner in de opvoeding helpen we kinderen zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen, door zelf het goede voorbeeld te geven. We helpen hen te worden wie ze zijn, met vertrouwen in eigen kunnen en met respect voor anderen. Onze circa 900 medewerkers nodigen we uit zichzelf te zijn en het beste van zichzelf te laten zien. Kinderen voelen zich bij ons thuis. En wij voelen ons thuis in de wijk of het dorp. We werken samen met lokale organisaties waardoor we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en een gevarieerd activiteitenprogramma aan kunnen bieden.

Inhoud opdracht
Zoek je een veelzijdige stage waarin je veel mag doen en écht deel uitmaakt van het team, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Je werkt mee aan alle voorkomende communicatiewerkzaamheden en -projecten. Zo lever je een bijdrage aan de corporate communicatie & PR en het beheer en de doorontwikkeling van de website, het intranet en social media van Spring. Je schrijft allerhande teksten (persberichten, artikelen voor interne en externe nieuwsbrief), ontwikkelt communicatiemiddelen en faciliteert onze managers Kindcentra bij het profileren van hun locaties.

Wie zoeken wij?
Je bent enthousiast, leergierig en vooral ook nieuwsgierig hoe de dagelijkse praktijk op een afdeling Communicatie eruit ziet. Je vindt het leuk om het geleerde in de praktijk te brengen. Wij vinden het een uitdaging om je een leerzame stage te bieden en hopen ook van jou te leren. Je volgt momenteel een HBO-opleiding Communicatie.

Wat bieden wij:
Je werkt samen met en wordt begeleid door ervaren medewerkers van de afdeling Communicatie & Marketing. Verder bieden wij:

  • Een veelzijdige communicatiestage
  • Voldoende ruimte voor eigen inbreng
  • Een leuke, informele werksfeer
  • Veel zelfstandigheid
  • Een kijkje achter de schermen bij een dynamische organisatie
  • Goede bereikbaarheid (5 min. lopen vanaf CS Boxmeer)

Reactieformulier