Rabobank zoekt een financieel stagiar bedrijfseconomie

Dagelijkse Bankzaken

Opdrachtgever
Rabobank
Gemeente
Maasduinen
Niveau
HBO
Vakgebied
Financieel
Marketing / Sales / Communicatie
Soort stage
Meewerkstage

De stage

Je krijgt de mogelijkheden om mee te draaien in de dagelijkse praktijk. Zo ben je samen met je collega’s het eerste lokale aanspreekpunt voor dagelijkse bankzaken voor bestaande en nieuwe klanten. Je zorgt voor een warm welkom, luistert goed en weet je in te leven in de situatie en behoeften van de klant. Je begeleidt en adviseert klanten en zorgt ervoor dat zij hun dagelijkse bankzaken zoveel mogelijk zelfstandig en online kunnen regelen.

Aan de klant stel je  de juiste vragen en vraagt door, zodat je  snel helder hebt welke informatie of ondersteuning precies nodig is. Na afloop van het klantencontact ga je na of dit naar volle tevredenheid is verlopen. Je vraagt actief om feedback om je te kunnen blijven ontwikkelen en je komt zelf met verbetervoorstellen. Daarnaast ben je in staat om leads te genereren en werk je nauw samen met collega’s van andere teams. Tot slot ben je, samen met collega’s, het gezicht van de Rabobank in de markt en in lokale netwerken.

Onze afdeling

Het streven van het segment Particulieren & Private Banking is dat klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken en er daarbij nooit alleen voor staan. Of het nu gaat om dagelijkse bankzaken of belangrijke momenten in het leven van de klant. Anders gezegd: de klant mag verwachten dat we gewone dingen ongewoon goed doen en excelleren op de momenten die er toe doen. We willen dicht bij onze klanten staan, met een team van Adviseur Dagelijkse Bankzaken, Financieel Adviseurs, Assistent/Accountmanagers Private Banking, waarvan jij onderdeel bent. Om dit waar te maken, werken we waar nodig met specialisaties.

Waarom kies jij voor Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen?

Wij vinden het belangrijk dat de klanten en collega’s ervaren dat jij met passie en bevlogenheid jouw vak uitoefent, werkt op basis van vertrouwen en verbinding weet te maken met de mensen om jou heen. Wij streven naar super tevreden klanten. Van onze mensen verwachten we dat ze lef tonen, vertrouwen geven, loslaten en verantwoordelijkheid nemen. Leren van en met elkaar hoort daarbij en we worden steeds beter in het geven en ontvangen van feedback. Dag in dag uit werken we met ruim 160 medewerkers keihard om onze klanten te helpen hun ambities waar te maken. Met gevoel voor wat er bij onze klanten speelt. Én vanuit de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen. In totaal hebben we 5 vestigingen in de plaatsen Beugen, Boxmeer, Cuijk, Mill en Gennep. Onze bank bedient in de bedrijvenmarkt onder andere agrarische klanten (veelal intensieve veehouderij en melkveehouderij), Grootzakelijk Bedrijven, MKB bedrijven, commercieel vastgoed bedrijven en dienstverlenende bedrijven. Kortom een bank waarover medewerkers, leden en klanten vol overtuiging zeggen: Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, daar ben ik trots op!

Je bagage

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde MER, Financial Service Management of een soortgelijke opleiding en je zit in het derde leerjaar;
 • Je bent in het bezit van een Wft-basis diploma;
 • Je bent gericht op klanten; je wilt hen op de best mogelijke manier helpen
 • Je hebt interesse om een marktonderzoek uit te voeren;
 • Je wilt het uiterste uit je stage halen en bent niet bang voor een uitdaging;
 • Je bent integer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent nieuwsgierig en durft vragen te stellen.
 • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren;
 • Je bent proactief en flexibel;

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’.

Wij bieden

 • Een stageplek in een professionele werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om Wft diploma’s te behalen;
 • Je ontvangt een stagevergoeding van € 340,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Solliciteren
Wil jij deze uitdaging bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen aangaan? Stuur je motivatie en CV dan vóór 23 mei a.s. via de knop “solliciteer nu” onder aan deze pagina. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marloes Bos, op 0485 450 064. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Domien van Iersel, Manager Dagelijkse Bankzaken, via 0485 450 450.
 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de ‘Regeling Screening Rabobank’ of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om een functie bij de Rabobank te vervullen.

Word jij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen?

Reactieformulier