Onderzoeksstage I Afstudeerstage I De Weijer Boxmeer I HBO

De Weijer Boxmeer is op zoek naar jou!

Opdrachtgever
De Weijer
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
Vakgebied
HRM / Facilitair
Soort stage
Afstuderen
Stagevergoeding:
Ja
Periode
september 2019

Bedrijfsprofiel
De Weijer is dé plek voor om een hapje te eten, cultureel bezig te zijn of om feest  te vieren (ook geschikt als trouwlocatie). Met diverse activiteiten op het programma is hier altijd iets te doen. Het is een plek voor kunst. Een plek voor talent. Een plek om te ontmoeten, te spuien en om flink te schaterlachen. Ben jij degene die wij zoeken? Het zou fantastisch zijn als we mede door jouw onderzoek De Weijer nog beter bekend kunnen laten worden bij een breed publiek.

Wat bieden wij?
De Weijer biedt jou een mooie stageplaats om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de juiste begeleiding en werkt met een informeel en enthousiast team. Verder ontvang je een stagevergoeding en/of reiskostenvergoeding.

Wat zoeken wij?
Een leergierige en enthousiaste stagiair(e) met interesse in de entertainment business en goed op de hoogte van gebruik van Social Media. Je houdt van aanpakken en durft vragen te stellen. Heb jij een goed idee om De Weijer op de kaart te zetten? Of wil jij onderzoek doen onder de diverse doelgroepen? Laat dan snel van je horen! 

Deze stageplaats is gemakkelijk vanuit het openbaar vervoer bereikbaar en SBB gecertificeerd. Periode: doorlopend

 Wil je meer informatie betreffende deze stagevacature? Neem dan contact op via: info@hettalentenbureau.nl

Reactieformulier