Hermans Trading zoekt een administratieve stagiair finanieel

Financieel administratief medewerker

Opdrachtgever
Hermans Trading
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
Administratie & Receptie
Financieel
Soort stage
Meewerkstage

Hermans Trading is op zoek naar een financieel adminstratief medewerker/medewerkster!

Hermans Trading verkoopt huishoudelijk apparatuur van alle topmerken zoals AEG, BOSCH, Siemens, Zanussi, Electrolux, Whirlpool sommige met een klein krasje, deukje of verpakkingsschade ontstaan tijdens transport,hierdoor kunnen zij deze topmerken aanbieden voor de scherpste prijs inclusief de volledige fabrieksgarantie.

De stage

Hermans Trading heeft direct een stage plaats voor een stagiair die echte werkervaring wil op doen.

"Wij bieden een zeer uitdagende stage waarin daadwerkelijk alle facetten van de opleiding aan de orde komen. Nooit een saaie boel maar echt een mega uitdaging, deze uitdaging brengt wel verantwoordelijkheden met zich mee. 
Wij zoeken daarom ook een nauwkeurig persoon, iemand die precies is, iemand die zorgvuldig te werk gaat en bewust kwaliteit wil leveren. snel denken en schakelen tussen tal van werkzaamheden. Iedere dag een nieuwe uitdaging.
Wij zorgen ervoor dat je aan het eind van je stage zo aan de slag kan bij een werkgever, wij bieden jou een informele werkplek en begeleiden jou hoe het in de praktijk er aan toe gaat. Wij verwachten van een stagiair dat hij of zij een bewuste keuze maakt om in ons team aan de slag te gaan"

Let wel nauwkeurigheid is belangrijk een sollicitatiebrief aan ons dient vrij van fouten te zijn.

Reactieformulier