Rabobank zoekt een financieel stagiar bedrijfseconomie

Financieel advies

Opdrachtgever
Rabobank
Gemeente
Maasduinen
Niveau
HBO
Vakgebied
Financieel
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

De stage

Je krijgt de mogelijkheden om mee te draaien in de dagelijkse praktijk. Je ondersteunt de Financieel Adviseurs A en voert ook werkzaamheden voor hen uit, denk aan het inplannen van afspraken, preventief beheer bellen en royementen nabellen. Jouw contacten met onze klanten verlopen hoofdzakelijk via de (nieuwe) virtuele kanalen. Het begeleiden van klanten bij het gebruik van deze kanalen is dan ook een belangrijk onderdeel van je werk.

Onze afdeling

Het streven van het directoraat Particulieren & Private Banking is dat klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken en er daarbij nooit alleen voor staan. Of het nu gaat om dagelijkse bankzaken of belangrijke momenten in het leven van de klant. Anders gezegd: de klant mag verwachten dat we gewone dingen ongewoon goed doen en excelleren op de momenten die er toe doen. We willen dicht bij onze klanten staan, met een team van Adviseurs Dagelijkse Bankzaken, Financieel Adviseurs en Assistent/Accountmanagers Private Banking, waarvan jij onderdeel bent. Om dit waar te maken, werken we waar nodig met specialisaties.

Waarom kies jij voor Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen?

Wij vinden het belangrijk dat de klanten en collega’s ervaren dat jij met passie en bevlogenheid jouw vak uitoefent, werkt op basis van vertrouwen en verbinding weet te maken met de mensen om jou heen. Wij streven naar super tevreden klanten. Van onze mensen verwachten we dat ze lef tonen, vertrouwen geven, loslaten en verantwoordelijkheid nemen. Leren van en met elkaar hoort daarbij en we worden steeds beter in het geven en ontvangen van feedback. Dag in dag uit werken we met ruim 200 medewerkers keihard om onze klanten te helpen hun ambities waar te maken. Met gevoel voor wat er bij onze klanten speelt. Én vanuit de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen. In totaal hebben we 5 vestigingen in de plaatsen Beugen, Boxmeer, Cuijk, Mill en Gennep. Onze bank bedient in de bedrijvenmarkt onder andere agrarische klanten (veelal intensieve veehouderij en melkveehouderij), Grootzakelijk Bedrijven, MKB bedrijven, commercieel vastgoed bedrijven en dienstverlenende bedrijven. Kortom een bank waarover medewerkers, leden en klanten vol overtuiging zeggen: Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, daar ben ik trots op!

Je bagage

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde MER, Financial Service Management of een soortgelijke opleiding en je zit in het derde leerjaar;
 • Je bent in het bezit van een Wft-basis diploma;
 • Je bent gericht op klanten; je wilt hen op de best mogelijke manier helpen
 • Je wilt het uiterste uit je stage halen en bent niet bang voor een uitdaging;
 • Je bent integer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent nieuwsgierig en durft vragen te stellen.
 • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren;
 • Je bent proactief en flexibel;

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’.

Wij bieden

 • Een stageplek in een professionele werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om Wft diploma’s te behalen;
 • Je ontvangt een stagevergoeding van € 340,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek

Reactieformulier