CGM is op zoek naar een stagiair voor groenbeheer / techniek

Groenbeheer / bestrating / techniek

Opdrachtgever
CGM
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
Overig
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Werken voor de werkorganisatie CGM betekent werken voor drie gemeenten: Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. Drie zelfstandige gemeenten, ieder met een eigen dynamiek en ambitie. Gelegen in het noordoosten van Brabant, een streek die bekend staat om z’n gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Kenmerkend voor onze organisatie zijn de kernwaarden: open, zakelijk en burgergericht. Onze 350 medewerkers zorgen voor een goede dienstverlening aan de 48.000 inwoners van de drie gemeenten. We werken samen, doen wat we zeggen, we verplaatsen ons in onze klanten en denken met hen mee.

Voor ons Team Wijkbeheer, afdeling Openbare Werken, zoeken wij

STAGIAIR(E)S

Mbo-opleidingen groenbeheer en/of bestrating en/of techniek

Hoe ziet een stagedag bij Wijkbeheer van CGM eruit?

Je verricht onder begeleiding diverse (vaktechnische) onderhoudswerkzaamheden - beheer en onderhoud, renovatie, nieuwe werken - hoofdzakelijk binnen een bepaalde wijk. Je hebt daarbinnen het aandachtsgebied groen of grijs. Je treedt dienstverlenend op, verstrekt informatie aan collega’s, aannemers en burgers. Je signaleert en meldt gebreken, bijvoorbeeld over de onderhoudstoestand in de openbare ruimte of van gemeentelijk vastgoed, in samenspraak met jouw stagebegeleider.

Je bedient systemen, apparaten en gereedschappen  onder het toeziend oog van de ervaren medewerkers. Klachten in de wijk lossen jullie direct op. Je leert de juiste personen te betrekken, als het omvangrijkere klachten betreft. Je wordt ook betrokken bij de niet-wijkgebonden taken, zoals (tractor)chauffeurswerkzaamheden, bediening van de veegwagen en het werfbeheer.

Iets voor jou?

Voor onze MBO-stages zijn wij aangesloten bij het SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, zie www.s-bb.nl

Interesse in een gevarieerde stage? Werk doen, dat direct bijdraagt aan jouw leefomgeving?

Kies deze stageplek via de website van het sbb, via de stagemarkt.nl

Reactieformulier