Marketing | Zorg | Communicatie | HBO | MBO | Onderzoek | Strategie | Afstudeer

Help jij Dagbesteding Roggy met positionering & branding?

Opdrachtgever
Dagbesteding Roggy
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO / HBO
Vakgebied
Analyse/Onderzoek
Marketing / Sales / Communicatie
Overig
Soort stage
Onderzoek/advies

Wat is Dagbesteding Roggy?

De Roggy is een gezellige dagbesteding voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek (visuele, auditieve en/of motorische beperkingen, beginnende dementie, autisme, niet-aangeboren hersenletsel, lichte gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen).

Roggy is een dagbestedingslocatie van Dichterbij die gehuisvest is op de Korte Beijerd 3G in Cuijk. Het is een dagbestedingslocatie waar we o.a. een industriële afdeling hebben. Binnen deze afdeling zijn we altijd op zoek naar werkzaamheden die door onze medewerkers (met een verstandelijke beperking) gedaan kunnen worden. Hierbij denkend aan inpakwerk, makkelijke constructie werkjes, sorteerwerk etc.

Ook is er een Plaza/kantine waarin we ondersteunende, huishoudelijke werkzaamheden zouden kunnen doen op het gebied van horeca werkzaamheden (bv bestek poleren ed)

Het liefste doen we dit binnen onze eigen locatie, maar er is ook een mogelijkheid dat we op locatie komen werken.

Wat zoekt Dagbesteding Roggy

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student / studente die een onderzoek om inzicht te krijgen wat we voor de omliggende bedrijven op het bedrijventerrein in Cuijk kunnen betekenen en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Uiteraard wordt de opdracht in overleg met jou definitief gemaakt.

Handig om te weten:

Dagbesteding de Roggy is te vinden op het Bedrijventerrein De Beijerd en ‘t Riet, vlak achter het station van Cuijk. Het is ongeveer drie minuten lopen naar bus en trein.

Meer informatie of solliciteren?

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Neem dan contact op via: info@hettalentenbureau.nl

Wil je direct solliciteren? Laat dan onderstaand je gegevens achter.

Reactieformulier