Gebr. Janssen zoekt een stagiair herschrijven personeelshandboek

HRM meewerkstage

Opdrachtgever
Gebr. Janssen
Gemeente
Beugen
Niveau
HBO
Vakgebied
HRM / Facilitair
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend
Stagevergoeding:
Ja

Informatie over bedrijf:

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan ze voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of ze nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.

Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitairrioolen installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander en wij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. 

Informatie over opdracht mogelijkheden

Graag ziet Gebr. Janssen dat het personeelshandboek herschreven wordt. Bedrijfsregels en algemene afspraken met je personeel kun je vastleggen in een personeelshandboek. Dan weet iedereen waar hij aan toe is en voorkom je lastige discussies. Dit handboek mag jij gaan herschrijven! Het herschrijven van dit handboek biedt een leuke uitdaging aangezien het bedrijf met verschillende cao’s werkt!

Lijkt dit je wat? Laat het dan weten door een mail te sturen naar info@hettalentenbureau.nl

Reactieformulier