Econsultancy zoekt stagiair Natuurkunde of Milieukunde

Junior Projectleider geluid

Logo Econsultancy
Opdrachtgever
Econsultancy
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
WO
Vakgebied
Chemie & Milieu
Soort stage
Meewerkstage

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat in opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren projecten uitvoert op het gebied van bodem, waterbodem, water en infra, archeologie, ecologie, milieu, geluid en ruimte.

Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel of organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht. In de uitvoering van projecten staat tevredenheid van onze klanten over kwaliteit, prijs en service voorop. Econsultancy heeft vestigingen in Swalmen, Boxmeer en Doetinchem.

Inhoud opdracht
Als junior projectleider geluid ben je als stagiair voornamelijk bezig met het uitvoeren van diverse geluidsonderzoeken. Hiernaast kan je nog ervaring opdoen op gebied van bodem, archeologie en ecologie.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken gemotiveerde studenten Milieukunde, Natuurkunde, Ruimtelijke Ordening en Planologie, of gerelateerde opleidingen. Iemand die kan samenwerken in een multidisciplinair team en onderzoeksresultaten kan doorvertalen naar consequenties voor de praktijk.

Reactieformulier