Mill Panel zoekt een techniek stagiair

Leerling CNC

Opdrachtgever
Mill Panel
Gemeente
Mill
Niveau
MBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Jouw baan

Lijkt het jou leuk om met hout te werken? En wil je alles leren over de moderne productie van deurpanelen via een CNC machine? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als productiemedewerker / leerling CNC-frezer werk je in een enthousiast team binnen een automatische productielijn. Je bent verantwoordelijk voor de bediening van de CNC machine en je controleert het eindresultaat op maatvoering en visueel op uiterlijk. Via interne opleiding leren we je ook alles over het instellen en afstellen van machines, het onderhoud van het gereedschap en tussentijdse controles.

Jouw profiel

Je volgt op dit moment (of je hebt een afgeronde) MBO-opleiding in een technische richting en bij voorkeur in de houtbewerking. Je hebt gevoel voor techniek en werkt nauwkeurig en wil je graag ontwikkelen tot allround CNC-frezer.

Daarnaast ben je flexibel ingesteld en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
Je woont in de omgeving van Mill en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons aanbod

  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie
  • Interne opleiding tot volwaardig zelfstandig CNC frezer. Je wordt begeleidt door een ervaren medewerker en we zijn een door SBB erkende leerplaats.
  • Een modern machinepark, vakbekwame collega‚Äôs en een ontspannen werksfeer
  • Mogelijke doorstroom in een vast dienstverband

Meer weten?

Wil je meer weten over Mill Panel en onze productie, bekijk dan onze website: www.millpanel.com. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Maarten Besemer, via 0485-442440 of maarten.besemer@millpanel.com 

Reactieformulier