Mill Panel zoekt een elektrotechniek / werktuigbouwkunde stagiair

Leerling Monteur

Opdrachtgever
Mill Panel
Gemeente
Mill
Niveau
MBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Jouw baan

Lijkt het jou leuk om als monteur te werken in een modern machinepark binnen een productiebedrijf? En wil je alles leren over de moderne productie van houten deurpanelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als leerling monteur Technische Dienst werk je in een klein team van monteurs waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhoud en beheer van een modern machinepark. Je verricht als leerling-monteur inspecties en onderhoudswerkzaamheden aan productiemachines op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied (minimaal één van de twee gebieden). Daarnaast is de Technische Dienst bezig met het lokaliseren en oplossen van storingen op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Via interne opleiding leren we je op minimaal 1 van de twee gebieden alles over het onderhoud van machines, het verhelpen van storingen en tussentijdse controles.

Jouw profiel

Je volgt op dit moment (of je hebt een recent afgeronde) technische MBO-opleiding, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica. Je hebt gevoel voor techniek en werkt nauwkeurig en wil je graag ontwikkelen tot allround onderhoudsmonteur. Daarnaast ben je flexibel ingesteld, kun je zelfstandig werken en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je woont in de omgeving van Mill en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons aanbod

  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie
  • Interne opleiding tot volwaardig zelfstandig monteur
  • Een modern machinepark, vakbekwame collega’s en een ontspannen werksfeer
  • Mogelijke doorstroom in een vast dienstverband

Meer weten?

Wil je meer weten over Mill Panel en onze productie, bekijk dan onze website: www.millpanel.com. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Maarten Besemer, via 0485-442440 of maarten.besemer@millpanel.com

Reactieformulier