Hermans Trading zoekt een logistieke stagiar

Logistiek stage

Opdrachtgever
Hermans Trading
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
Logistiek
Soort stage
Meewerkstage

Hermans Trading is op zoek naar een student die graag ervaring op doet voor de toekomst!

Hermans Trading verkoopt huishoudelijk apparatuur van alle topmerken zoals AEG, BOSCH, Siemens, Zanussi, Electrolux, Whirlpool sommige met een klein krasje, deukje of verpakkingsschade ontstaan tijdens transport,hierdoor kunnen zij deze topmerken aanbieden voor de scherpste prijs inclusief de volledige fabrieksgarantie.

"Wij hebben per direct een stage plaats voor een ondernemende welwillende stagiair Logistiek, Wij bieden geen saaie stage plek waar je achter in het magazijn mag gaan staan vegen integendeel! Een stage bij Hermans Trading betekend dat wij jou triggeren tot alle facetten van het werk. 

Het begeleiden van stromen uitgaande goederen, het organiseren van internationaal transport. Hands on aan het dock! De dagelijkse Nationale transporten naar klanten, verbeteringen aan interne logistieke processen! Mouwen opstropen en goederen verzendklaar maken! Dit is wat wij bieden een echte leerervaring, hard werken in een informeel en super gezellig team. Een ervaring opdoen die echt voor de toekomst wat oplevert. 

Wil jij uitgedaagd worden reageer dan direct, wij ontvangen graag een sollicitatie."

Reactieformulier