Stagiair Medewerker HRM Gezocht

Medewerker HRM

Opdrachtgever
Colt International
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
HRM / Facilitair
Overig
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Colt International is gevestigd in Cuijk. Colt ontwikkelt, levert, installeert en onderhoudt wereldwijd systemen op het gebied van brandveiligheid, klimaattechniek, zonwering en service & onderhoud. Deze systemen en oplossingen dragen bij aan een gezond, veilig, comfortabel en duurzaam werkklimaat, in zowel nieuwe als in bestaande gebouwen. Zo draagt Colt International bij aan de productiviteit en het welbevinden van miljoenen werknemers in uiteenlopende sectoren. Meer info op: www.coltinfo.nl en www.werkenbijcolt.nl.

Wat je doet

Als stagiair Medewerker HRM kom je te werken op de HR-afdeling en draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je bezig met onder andere administratieve personeelsverwerking, opstellen van contracten en in dienst documentatie, verzuim- en betermelding, vacatures opstellen en werving. Kortom, een plek waar je veel mogelijkheden hebt, vrijheid en vertrouwen kunt krijgen van de organisatie.

Wij vragen

  • Je doet een opleiding in de Medewerker HRM
  • Je bent op zoek naar een stage om ervaring op te doen
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gemotiveerd

Wij bieden

  • Een uitdagende en gezellige stageplek in een goede werksfeer
  • Afwisseling in je werk, geen dag is hetzelfde!
  • Een mooie kans om te leren en ervaring op te doen

Het team

De afdeling bestaat uit 2 collega’s die de HRM en salarisadministratie voor de gehele organisatie (200 medewerkers) verzorgd. Tijdens de stage zal er continu aandacht zijn voor begeleiding op maat.

Jouw ontwikkelcompetenties

Heb je vertrouwen in je kunnen of wil je bouwen aan het vertrouwen in het HR werkveld? Voor beide type personen kunnen we jou een plek bieden op onze afdeling om zowel jou als persoon en ons als afdeling te laten groeien. Er zijn bij onze organisatie legio mogelijkheden en aan jou de kans om deze te grijpen.

Praktische informatie

Bij Colt krijgt je een stagevergoeding van €150,- per maand (bij 5 werkdagen per week).

Onze locatie is met alleen het openbaar lastig te bereiken, wij raden je aan om een fiets te plaatsen op het station in Cuijk. Hierdoor is de reistijd vanaf het station in Cuijk +/- 15 minuten en vanaf Nijmegen centraal naar onze locatie maximaal 30 minuten.

Interesse

Bij interesse in deze interessante (afstudeer)stage kan contact worden opgenomen met het Talentenbureau via 085-0640641 of via info@hettalentenbureau.nl

Reactieformulier