Meewerkstage - De Weijer Boxmeer - Student I MBO I Horeca I Bediening

Meewerkstage - De Weijer Boxmeer

Opdrachtgever
De Weijer
Gemeente
Boxmeer
Niveau
MBO
Vakgebied
Horeca
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja
Periode
augustus 2019
september 2019

Bedrijfsprofiel
De Weijer is dé plek voor om een hapje te eten, cultureel bezig te zijn of om feest  te vieren (ook geschikt als trouwlocatie). Met diverse activiteiten op het programma is hier altijd iets te doen. Het is een plek voor kunst. Een plek voor talent. Een plek om te ontmoeten, te spuien en om flink te schaterlachen. Door jouw bijdrage maak je De Weijer mede mogelijk. Wij vinden het geweldig dat je bij ons wilt werken.

Wat bieden wij?
De Weijer biedt jou een mooie stageplaats om jezelf te ontwikkelen binnen het horeca vak. Je krijgt de juiste begeleiding en werkt met een informeel en enthousiast team. Verder ontvang je een stagevergoeding en/of reiskostenvergoeding.

Wat zoeken wij?
Een leergierige, nauwkeurige en enthousiaste stagiair(e) met interesse in de entertainment business en alles wat daarmee te maken heeft. inzicht. Jij bent een echt horecadier en niet vies van een hard werken. Je houdt van aanpakken en durft vragen te stellen. Je werkt onder toezicht mee in restaurant, Grand Cafe en Bar. De taken kunnen variëren van opbouwen, klaarzetten, opruimen en schoonmaken van de ruimtes tot assisteren van jouw collega’s bij andere voorbereidingen en bediening (Mise en Place). 

Deze stageplaats is gemakkelijk vanuit het openbaar vervoer bereikbaar en is SBB gecertificeerd voor niveau 4. Periode: doorlopend

 Wil je meer informatie betreffende deze stagevacature? Neem dan contact op via: info@hettalentenbureau.nl

Reactieformulier