Meewerkstage - De Weijer Boxmeer - Student I MBO I Horeca I Facilitair I Beheer

Meewerkstage - De Weijer Boxmeer

Opdrachtgever
De Weijer
Gemeente
Boxmeer
Niveau
MBO
Vakgebied
Uitvoerend
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja
Periode
augustus 2019

Bedrijfsprofiel
De Weijer is dé plek voor om een hapje te eten, cultureel bezig te zijn of om feest  te vieren (ook geschikt als trouwlocatie). Met diverse activiteiten op het programma is hier altijd iets te doen. Het is een plek voor kunst. Een plek voor talent. Een plek om te ontmoeten, te spuien en om flink te schaterlachen. Wij zijn blij dat je bij ons wilt komen werken, want we hebben mensen als jij hard nodig om De Weijer mede mogelijk te maken.

Wat bieden wij?
De Weijer biedt jou een mooie stageplaats om jezelf te ontwikkelen binnen het facilitaire vak. Je krijgt de juiste begeleiding en werkt met een informeel en enthousiast team. Verder ontvang je een stagevergoeding en/of reiskostenvergoeding.

Wat zoeken wij?
Een handige, leergierige en nauwkeurige stagiair(e). Jij bent niet vies van hard werken en pakt opdrachten enthousiast met beide handen aan. Je durft vragen te stellen en komt met ideeën ter verbetering. Je werkt onder toezicht aan onder andere facilitaire en beheerstaken in voorbereiding op diverse evenementen. Dit kan variëren van het schoonmaken, klaarzetten, opbouwen en afbouwen van benodigdheden (zaalzetting) in ruimtes tot gezellig samen klussen met jouw collega’s. 

Deze stageplaats is gemakkelijk vanuit het openbaar vervoer bereikbaar en is SBB gecertificeerd voor niveau 3 en 4. Periode: doorlopend

 Wil je meer informatie betreffende deze stagevacature? Neem dan contact op via: info@hettalentenbureau.nl

Reactieformulier