LaVie Catering zoekt een stagiair eventmanagement

Operationele Zaken

Opdrachtgever
La Vie Catering
Gemeente
Cuijk
Niveau
HBO
Vakgebied
Marketing / Sales / Communicatie
Soort stage
Meewerkstage
Periode
september 2018

Bij LaVie Catering zijn we per september 2018 op zoek naar een talentvolle stagiair op het gebied van operationele zaken. LaVie Catering verzorgt zowel zakelijke- als privé catering op hoog niveau. Dit doen wij op uiteenlopende locaties door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan grote en kleine bijeenkomsten, evenementen, beurzen en festivals. Deze partijen verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in Cuijk. We durven te stellen dat wij beschikken over een leuk, hip en jong team, waarmee LaVie tot de top partycateraars van Nederland behoort.

Wat ga je bij ons doen?

- Je bent onderdeel van het LaVie team dat verantwoordelijk is voor de gehele sales, marketing, planning , voorbereiding, uitvoering en afhandeling van partijen en evenementen.

- Je registreert en werkt binnengekomen orders uit.

- Je schrijft en denkt mee bij het opstellen van offertes.

- Je wordt betrokken bij de afhandeling, verwerking en administratie van partijen.

- In overleg ga je af en toe ook mee naar een partij.

- LaVie Catering is een dynamisch bedrijf, waar je een brede kijk in de organisatie krijgt. Standaard werktijden zijn van 9:00 – 17:30 op maandag tot en met vrijdag. In drukke periodes wordt hier enige flexibiliteit in verwacht.

- Naast het meewerken krijg je ook ruimte om te werken aan je eigen stageonderzoek. Wij staan open voor eigen initiatieven met betrekking tot een stageonderzoek. Graag gaan we hierover met jou in gesprek.

Wat ga jij leren bij ons?

- Hoe het reilen en zeilen werkt binnen een party catering bedrijf in het luxe segment.

- Contact onderhoudenmet werknemers, leveranciers en uitzendbureaus.

- Werken met verschillende automatiseringssystemen.

Wat wij zoeken?

Per september 2018 starten wij graag met een ambitieuze Hbo-stagiair, die beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je gaat onder begeleiding al snel zelfstandig aan de slag. Je houdt van aanpakken en bent een echte team-player. Wij zien graag initiatieven vanuit jou als student.

Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van 300 euro netto per maand.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Voor meer informatie kun je Sam Janssen bellen op 024 345 6811.

Reactieformulier