Van Haren zoekt student voor Autodesk ontwikkeling

Optimalisatie BIM

Opdrachtgever
Van Haren Installaties
Gemeente
Cuijk
Niveau
HBO
Vakgebied
IT & Design
Soort stage
Afstuderen

Van Haren Installaties B.V. opgericht in 1971 en sinds 1998 gevestigd in Cuijk. Wij zijn een middelgroot installatiebedrijf dat actief is in de nieuwbouw en renovatie van werktuigbouwkundige installaties. wij richten ons voornamelijk op de volgende sectoren industrie, utiliteit- en woningbouw.

Onze opdrachtgevers bestaan uit banken, gezondheidszorg, (semi-) overheid, particulieren, bedrijfsleven en multinationals in de regio Land van Cuijk, Noord Oost Brabant, Noord-Limburg en regio Nijmegen. Daarbij moet gedacht worden aan bedrijven zoals MSD Boxmeer, Marel Boxmeer, Woonmaatschappij Oosterpoort maar ook gemeente zoals Cuijk en Mill. Op onze website staat een mooi overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd en werken waar we momenteel uitvoeren.

Als bedrijf streven wij naar groei en progressie waarbij de kwaliteit van het werk en welzijn van de medewerkers de hoogste prioriteit heeft. Daarbij staan service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel. Als erkend leerbedrijf hebben wij als doel de toekomstige generatie klaar te stomen voor de toekomst.

We beschikken over een team dat middelgrote en grootschalige projecten kan engineeren, begeleiden en de nazorg hiervan verzorgt door middel van o.a. afstandbeheer. Momenteel heeft Van Haren Installaties B.V. 60 werknemers in vaste dienst en zijn er 10 tot 25 flexibel in dienst. Doordat we als team opereren zal je tijdens je stage met veel mensen kennis maken van monteur tot projectleider waarbij ieder zijn eigen kennis en ervaring zal overbrengen.

Inhoud opdracht
Je gaat een ontwerp vaste werkwijze voor Autodesk BIM ontwikkelen waarmee een eigen bibliotheek kan worden opgebouwd. Hiervoor schrijf je een leidraad met een plan van aanpak voor volgende projecten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn voor deze stageplek opzoek naar gemotiveerde studenten werktuigbouwkunde of gerelateerde opleidingen. Je durft vragen te stellen en je gebruikt de feedback van je begeleiders om je eigen werkproces te verbeteren.

Reactieformulier