Essity zoekt een integrale veiligheid student

Risico analyse

Opdrachtgever
Essity
Gemeente
Gennep
Niveau
HBO
Vakgebied
Bedrijfskunde
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend
Stagevergoeding:
Ja

Essity B.V. is een toonaangevend wereldwijd hygiëne- en gezondheidsbedrijf, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen.

Ongeveer 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks een van deze producten. De merken zijn bijvoorbeeld TENA, Tork, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Tempo. Essity is over de hele wereld in ongeveer 150 landen werkzaam.

In Nederland zijn diverse vestigingen. Bij de Essity vestiging in Gennep werken ongeveer 230 personeelsleden. Hier worden incontinentieproducten van het bekende merk TENA gemaakt: slabben, onderleggers, incontinentiemateriaal en de zogenaamde pants (luierbroekjes voor volwassenen).

Naast de Productieafdelingen hebben we nog een aantal andere afdelingen zoals Controlling, Kwaliteit, HR, Projecten en Utilities. Ons bedrijf kent een cultuur waarin zelfsturing, verantwoordelijkheid en teamwerk centraal staan. We hebben een platte organisatiestructuur waardoor er veel zelfsturing en verantwoordelijkheid van de medewerkers wordt verwacht.

Taak Risico Analyse

  • Inventariseren en identificeren van besloten ruimtes binnen de fabriek
  • Taak Risico Analyse maken voor het betreden van elke besloten ruimte (inclusief het redden van personen bij noodsituaties)
  • Trainen van medewerkers

Integrale Veiligheidskunde  (HBO)

Duur: 4-6 maanden

Vergoeding: € 340-, bruto per maand op ft basis

Reiskostenvergoeding: ja

Reactieformulier