Essity zoekt een integrale veiligheid student

Risico-evaluaties en beheersplannen

Opdrachtgever
Essity
Gemeente
Cuijk
Niveau
HBO
WO
Vakgebied
Bedrijfskunde
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend
Stagevergoeding:
Ja

De Essity locatie in Cuijk is een productielocatie die sinds 1962 bestaat. Met zo’n 270 medewerkers verwerken we oud papier en cellulose tot tissue-producten zoals toiletpapier, keukenpapier en servetten. Onze producten vinden hun weg hoofdzakelijk naar de grootverbruikersmarkt: ziekenhuizen, instellingen, industrie en groothandels. Niet alleen in Nederland, maar ook in Centraal Europa. Veiligheid is voor Essity de eerste prioriteit: het uitgangspunt is een incidentvrije werkomgeving voor onze medewerkers.

Opdrachtomschrijving:

In onze verschillende productieprocessen en –afdelingen wordt op veel plaatsen gebruik gemaakt van water. Omdat hierbij soms ook verneveling plaatsvindt, is er een reëel risico op Legionella. Er is recent door een externe firma een vernieuwde RI&E Legionella uitgevoerd op ons leidingwater (gemeentewater), proceswater en havenwater. Verder heeft Essity ook intern een standaardmethode ontwikkeld om de risico’s van Legionella in te schatten en te verminderen. Deze wordt wereldwijd geïmplementeerd op alle locaties.

Doel is om de RI&E’s op basis van de nederlandse wet- en regelgeving te toetsen. Verder moet op een aantal kritische installaties waarbij de risico’s groot zijn, de gedetailleerde methode van Essity worden toegepast. Tot slot moeten beide risico-evaluaties worden omgezet in een goed beheersplan Legionella voor onze locatie, inclusief o.a. spoelplannen, trainingen (maken & geven) en een actieplan op afwijkingen/verbeteringen. Belangrijk is dat dit beheersplan resulteert in een stevige borging.

Mogelijke opleidingen:

Integrale Veiligheidskunde (afstudeeropdracht),  Middelbare Veiligheidskunde (scriptie)

Gewenste vaardigheden/kwaliteiten van de student:

Pragmatisch, initiatiefrijk, zelfstandig, communicatief (op meerdere niveau’s in de organisatie), tactvol, betrouwbaar, accuraat.

Computervaardigheden: Word, Excel, Powerpoint

Sollicitatie:

CV met een korte motivatie. Procedure: 1-2 gesprekken op onze locatie.

Per wanneer?

Zo snel mogelijk.

Reactieformulier