City Resort zoekt een front office stagiair voor Fitland

Stagiair Front

Opdrachtgever
City
Gemeente
Mill
Niveau
MBO
Vakgebied
Administratie & Receptie
Marketing / Sales / Communicatie
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja
Periode
september 2018

Ben jij leergierig en gastgericht?  Heb jij affiniteit met sport en ontspanning? Haal jij je voldoening uit mensen helpen? Lees dan snel verder! 
 
Wat ga je als Stagiair Front Office doen?
De Front Office Medewerker is medeverantwoordelijk voor het ontvangen, in- en uitchecken van hotelgasten, geven van algemene en toeristische informatie aan gasten, verlenen van service tijdens het verblijf (wekdienst, doorgeven berichten, etc.), geven van informatie aan (potentiële) leden, inschrijven van nieuwe leden en het plannen van afspraken voor leden. Voorts bedien je de telefooncentrale en verricht eenduidige administratieve en secretariële werkzaamheden. Je bent beschikbaar in wisselende diensten en feestdagen. 
 
Wie ben je?
Je bent enthousiast en leergierig. Daarnaast volg je een opleiding toerisme of receptionist op Mbo niveau. Je haalt voldoening uit het zo goed mogelijk helpen van gasten en je bent van nature positief en behulpzaam. De kwaliteit van het werk staat altijd voorop en je weet hoe je dingen voor elkaar moet krijgen. 
• Mbo-opleiding toerisme/receptionist;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
• Affiniteit met sport en ontspanning;
• Communicatief vaardig in Nederlands, Engels en Duits, Frans is een pré;
• Kennis van softwarepakketten;
• Eigen vervoer om in Mill te komen. 
 
Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en zelfstandige stage in een dynamische organisatie. Je krijgt volop mogelijkheden voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een leuke en informele omgeving.  
 
Wie is City Resort Hotels? 
City Resort Hotels: 5 prachtige hotels waar je letterlijk energie van krijgt! 
De vier sterren hotels van City Resort Hotels zijn een onderdeel van de Fitlandgroep en bieden je een unieke combinatie waar je het evenwicht tussen zowel fysieke als geestelijke (in)spanning en ontspanning, tussen gezond en lekker eten kunt vinden. Je komt terecht in een wereld waarin sport, wellness en gezondheid op een unieke manier worden samengebracht. De unieke liggingen van de City Resort hotels maken het je makkelijk om naast de faciliteiten die onze hotels je te bieden hebben, 

 
ook de aantrekkelijke omgeving zoals de stad Leiden of de prachtige heuvellandschappen van Limburg te ontdekken. 
Alle City Resort hotels zijn uitgerust met een uitgebreid Wellnessresort (m.u.v. Nelson City Resort Oss), sfeervol restaurant met een voortreffelijke menukaart, modern congrescentrum, uniek Fitland Fitnesscentrum en sommige locaties zelfs met een compleet evenementencentrum.  
“City Resort hotels, Full of Energy!” 
Onze kernwaarden zijn: inlevingsvermogen, gastvrijheid, teamspirit, passie en commitment. Herken jij je daarin? Ben je iemand die niet bang is voor een uitdaging, zijn/haar grenzen wil verleggen en voel je je prettig in een informele werksfeer? Dan pas jij perfect bij ons!  
 
Heb je interesse? Wacht dan niet en laat ons meteen weten waarom jij onze nieuwe Stagiaire Front Office bent! Een korte motivatie met cv kun je sturen thomas.vloet@cityresort.nl.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Reactieformulier