FLM Food Ingredients zoekt een technische stagiair

Techniek & Werktuigbouwkunde

Opdrachtgever
FLM food ingredients / Marque Champignons
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Meewerkstage
FLM food ingredients / Marque Champignons levert hoogwaardige champignonproducten in alle vormen, maten en verpakkingen voor de voedingsindustrie en foodservice wereldwijd. Op maat verwerkt, geconserveerd, verpakt en just-in-time aangeleverd.

Het profiel

We onderscheiden ons in de markt door onze hoge standaarden. Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van ons product, maar ook voor de voedselveiligheid en milieuzorg in alle stappen van de productieketen. Vanaf onze GlobalGap-gecertificeerde telers tot onze eigen productieprocessen die voortdurend worden gecontroleerd door ons kwaliteitslaboratorium. Door de hoge mate van automatisering in de supply chain kunnen we prijscompetitief leveren op de internationale markt.

De functie

  • Je wilt weten hoe dingen werken, hoe ze in elkaar zitten
  • Je bent iemand die het leuk vindt om te sleutelen.
  • Je denkt in mogelijkheden en wat wél kan in plaats van de beperkingen.
  • Je hebt ervaring met machinebesturing en/of PLC Techniek.
  • Je kunt efficiënt je eigen tijd in delen

Wij bieden


Een uitdagende stage binnen ons bedrijf. Je loopt mee met de ervaren technici binnen ons bedrijf om de fijne kneepjes van het vak te leren.
Je gaat op zoek naar storingen in de lijn en zoekt hiervoor een passende oplossing. Je onderzoekt daarnaast hoe we zo min mogelijk van onze producten verspillen. De lijn moet te allen tijden draaien en jij draagt daar mede de zorg voor.

interesse?
Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met Karen Louwers of Lotte de Laat, Projectcoördinatoren van Het Talentenbureau.

Mail naar info@hettalentenbureau.nl of bel 085-0640640.

Reactieformulier