Van der Horst zoekt technische timmerman stagiar

Timmerman

Opdrachtgever
Van der Horst Aannemers
Gemeente
Mill en St. Hubert
Niveau
MBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend

Van der Horst Aannemers, een bouwbedrijf opgericht in 1930 en sinds 2011 gevestigd in Mill. Wij zijn actief in alle sectoren van de bouw en continu bezig met innovaties. Afgelopen jaren heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt. We hebben vele disciplines in huis waardoor we flexibel en veelzijdig zijn. Onze ambitie: wij zijn pas tevreden als we voor onze klant de beste oplossing hebben gevonden.

Voor ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een ondernemende en initiatiefrijke stagiaires die ons team kunnen versterken, maar vooral ook veel kunnen leren!

Wie zoeken wij?
Vanzelfsprekend ben je een echte aanpakker. Je volgt in ieder geval een timmeropleiding, primair of eventueel voortgezet timmerkracht. De wil om je te ontwikkelen tot een volwaardig vakbekwaam timmerman. Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en wil je het vak leren bij een familie bouwbedrijf, dan is dit de kans voor jou!

Liefst op reisafstand van ons kantoor in Mill. Onze timmerlieden worden altijd opgehaald door hun maatje die over een bus beschikt, dus je hoeft zelf geen rijbewijs te hebben om op het project te komen.

Wat bieden we jou?

  • Een marktconforme stagevergoeding;

  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

  • Wordt direct opgenomen in het team en draag bij aan de ontwikkeling van van der Horst  aannemers.

  • Werken in een prettige werkomgeving gezamenlijk met enthousiaste en betrokken collega's.

Reactieformulier