MRS Projects / Moors Machinetechniek zoekt geinteresseerde student

Veelzijdige stagemogelijkheden

Opdrachtgever
MRS Projects BV / Moors machinetechniek
Gemeente
Mill en St. Hubert
Niveau
MBO
HBO
Vakgebied
Techniek
Soort stage
Meewerkstage

Moors Machinetechniek is sinds de oprichting in 1894 uitgegroeid tot een internationaal opererend metaalbewerkingsbedrijf dat sterk is in probleemoplossend denken. Zowel voor het ontwikkelen en produceren van complete productielijnen als het maken, reviseren of repareren van een specifiek onderdeel.
 

De ontwikkeling van een effectieve productiemachine of de fabricage van een speciaal onderdeel: wanneer u méér nodig heeft dan een standaardoplossing en u wilt dat er met u meegedacht wordt op zoek naar de beste oplossing voor u.

Engineering met UW doel voor ogen
Van productielijn tot stand-alone machine. Ontwikkeling van de meest doordachte specialistische machines voor alle takken van industrie. Onze passie voor techniek en ontwikkeling is merkbaar in alle productiefases.

De productie van specifieke onderdelen vereist verschillende technieken
Van kleinere losse onderdelen tot complexe en zeer grote producten; we hebben de kennis en benodigde machines in huis.

De geproduceerde productielijnen worden eerst hier opgebouwd en volledig getest
Wij bieden VAT’s (Vendor Acceptance Tests) aan, waardoor onze opdrachtgever de machines op onze locatie uitgebreid kan testen en indien gewenst de nodige modificaties kan doorvoeren. Pas als alles naar wens is, wordt de productielijn op locatie gemonteerd door de vakmensen die de machine gemaakt hebben. 

Informatie over opdracht mogelijkheden

Lijkt het je interessant om bij dit bedrijf stage te lopen? Laat het weten! Je zal in contact gebracht worden met dit bedrijf waarna overlegd kan worden over een stageopdracht.

Reactieformulier