GGZ Oost-Brabant zoekt verpleegkundige

Verpleegkunde FACT

Opdrachtgever
GGZ Oost Brabant
Gemeente
Cuijk
Niveau
HBO
Vakgebied
Verpleegkunde
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend
Stagevergoeding:
Ja

Bij GGZ Oost Brabant kunnen mensen met complexe psychische klachten en psychiatrische aandoeningen terecht. We werken vanuit de herstelvisie, waarbij we proberen om tijdens de behandeling de cliënt de regie zoveel mogelijk in eigen hand te laten houden. GGZ Oost Brabant heeft verschillende locaties, zoals Huize Padua in Boekel  en Coudewater in Rosmalen . Verder zijn er onder meer vestigingen in Oss, Helmond, Uden/Veghel, Reek, Boxmeer en Cuijk. Op www.ggzoostbrabant.nl vind je meer informatie over de organisatie, de verschillende organisatieonderdelen en afdelingen.

 

Korte beschrijving stageplaats

FACT is de afkorting van: Functie Assertive Community Treatment.  Een (F)ACT team biedt intensieve, langdurige, multidisciplinaire, outreachende en herstelondersteunende behandeling aan mensen  met een ernstige psychiatrische ziekte en problemen op meerdere levensgebieden. FACT  heeft als uitgangspunt om zoveel mogelijk kontakten in de thuissituatie plaats te laten vinden.

Wat vragen wij

Voor Fact Cuijk zijn we op zoek naar een enthousiaste  stagiaire (HBO-V), waarbij de voorkeur uitgaat naar niveau 5.3 maar studenten niveau 5.2 mogen ook solliciteren. 

Wat bieden wij

Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werk- en praktijkbegeleiders. Ook ontvang je wanneer de stage tenminste een maand duurt, conform CAO, een vergoeding van € 310,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek en een minimale omvang van 144 uur. Bij een parttime dienstverband wordt de stagevergoeding naar rato berekend.

Reactieformulier